Välkommen till G Eriksson Mekaniska
– Din Partner för Precision och Kvalitet inom Mekanisk Verkstad och Maskinbearbetning!

Söker du en pålitlig och erfaren mekanisk verkstad för att ta hand om dina bearbetningsbehov? Då har du kommit helt rätt! På G Eriksson Mekaniska är vi stolta över att erbjuda kvalitativa och skräddarsydda lösningar som möter dina krav. Med årtionden av expertis och en passion för precision är vi den pålitliga partnern för företag av alla storlekar.

Varför Välja Oss:

Erfarenhet och Expertis: Med många år i branschen har vi ackumulerat omfattande kunskap och erfarenhet som vi använder för att möta dina förväntningar.

Precision: Vi förstår vikten av mikrometerprecision i varje detalj. Våra moderna maskiner och erfarna tekniker säkerställer att varje produkt uppfyller de kvalitetsstandarder som vi lutar oss mot.

Skräddarsydda Lösningar: Varje projekt är unikt. Vi samarbetar nära med dig för att förstå dina behov och leverera skräddarsydda lösningar som passar dig och din verksamhet.

Tidsramar och Pålitlighet: Vi förstår vikten av leveranssäkerhet och följer strikt tidsramar för att säkerställa att ditt projekt flyter smidigt. 

Kontakta Oss Idag:

Oavsett om det handlar om maskinbearbetning, CNC-bearbetning, metallbearbetning eller någon annan specialiserad tjänst inom mekanisk verkstad, är G Eriksson Mekaniska din pålitliga partner. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta det första steget mot att förverkliga dina projekt, vi vill vara din samarbetspart!

Våra Specialiserade Tjänster:

CNC-Bearbetning:

Med en modern CNC-park kan vi leverera bearbetning med precision och effektivitet. Oavsett om det handlar om enstaka detaljer eller större serier är våra maskiner inom CNC-bearbetning, svarvning, fräsning  anpassade för att möta dina behov.

Metallbearbetning:

Vår erfarenhet inom metallbearbetning gör oss till det självklara valet när det gäller att forma och manipulera metall till komplexa geometrier och specifikationer.

Prototyptillverkning:

Behöver du snabbt och exakt ta fram prototyper? I vår prototyptillverkning är  vi redo att hjälpa dig testa och utveckla dina idéer innan full produktion.

Mekaniska Komponenter:

Vi tillverkar högkvalitativa mekaniska komponenter som uppfyller de de höga krav på precision och prestanda.

Svarvning och Fräsning:

Med våra manuella svarvar och fräsar, inklusive CNC-svarvning, CNC-fräsning sker skärande bearbetning, kan vi forma material som metall, stål och plast med enastående noggrannhet.

CNC-Maskiner:

Våra specialiserade CNC-maskiner är utformade för att möjliggöra komplexa bearbetningar och skapa detaljer som uppfyller de högsta standarderna.